Pehar za najuspešniji klub u 2012. godini

Najuspesniji klub

U organizaciji Sportskog saveza Grada Pančeva , na tradicionalnom izboru najboljih sportskih ostvarenja , dodeljena su priznanja za 2012.  godinu . Pehar za najuspešniji sportski kolektiv pripao je Triatlon klubu  „Tamiš“.
Da slavlje u našem timu bude još veće , doprineo je Vladimir Savić , kome je po odluci stručnog žirija dodeljeno priznanje “Najbolji trener u 2012. godini” .

– Prijatno sam iznenađen ovom nagradom . Ona zasluženo  pripada triatlon klubu  „Tamiš“  i takmičarima koji su ostvarili sjajne rezultate u ovoj sezoni . Ove godine takmičari našeg kluba  doneli su  titulu apsolutnog prvaka države u olimpijskom triatlonu u klupske  vitrine ,  Šampionsku titulu sa prvenstva Balkana u kategoriji kadeta i po prvi put je  i Ironman rekord Srbije dospeo u posed TK „Tamiš“ . Kao krunu takmičarske sezone Triatlon klub  “Tamiš”  je po peti put za redom osvojio titulu Klupskog  prvaka  Srbije .  Mogu da kažem da je ovo jedna od  najuspešnija sezona u dvadeset godina dugoj istoriji našeg kluba  . Hvala svim članovima TK „Tamiš“  koji su doprineli osvajanju ovog prestižnog priznanja , hvala kolegama sportskim radnicima koji su prepoznali moj rad .  Hvala sportskoj javnosti Grada Pančeva  –   rekao je Vladimir Savić na svečanosti koja je ovim povodom upriličena .

Najbolji trener