24. PANČEVAČKI TRIATLON – TRKA STU KUPA

04. juna po dvadesetčetvrti put Triatlon klub Tamiš bio je organizator sprint triatlon trke. Na trci je nastupilo blizu stotinu takmičara u svim takmičarkim kategorijama.

 

Samo takmičenje je počelo trkom početnika, nastavljeno nadmetanjem mladih nada i nada i završeno glavnom trkom dana na distancama 0,75km plivanja-20km bajka-5km trčanja.
U toj trci najuspešniji su bili Anja Davidović iz kluba domaćina i Veljko Maksimović iz KES Kragujevac a oni su ujedno bili i najuspešniji juniori na trci. Takmičari iz našeg grada su nastupili u velikom broju što je i bilo očekivano i osvojili su ukupno 11 medalja. Osvajači su:
– početnici
Iva Božičković zlato
Aleksa Kežić zlato
Stefan Jelača bronza
– mlade nade
Luka Gligorić zlato
– nade
Marko Glišić bronza
– juniorke,juniori
Anja Davidović zlato
Aleksa Karlaš bronza
– ag 18-30
Filip Rudaković zlato
– ag 41-50
Marjan Lukić zlato
– apsolutna konkurencija
Anja Davidović zlato
Marjan Lukić bronza
Sjajan takmičarski dan na Tamiškom keju je ulepšan informacijom iz Kine gde je naša najbolja triatlonka Vida Medić na trci ITU kupa ( International Triathlon Union ) osvojila 12 mesto u izuzetno jakoj konkurenciji.
Vremena za odmor nema mnogo jer nas za manje od tri nedelje očekuje trka prvenstva Srbije u akvatlonu ( 1km plivanja-5km trčanja ) koja će se takođe održani u Pančevu u organizaciji našeg kluba.
link za foto albume:
link za video izveštaj: