SUPER SPRINT TRIATLON, SREMSKA MITROVICA 02.jul 2017.

 

U nedelju 02. jula na gradskoj plaži na reci Savi u Sremskoj Mitrovici održana je trka STU kupa na distancama super sprint triatlona 0,3km plivanja – 8 km vožnje bicikla – 2km trčanja. Na ovoj odlično organizovanoj i sjajno realizovanoj trci Triatlon klub Tamiš nastupio je sa 23 takmičara i u naš grad oni su se vratili sa devet medalja, četiri zlatne, jedna srebrna i četiri bronzane.

Osvajači medalja su: super početnici Novak Perišić bronza; početnici Aleksa Kežić srebro, Ozren Perišić bronza, početnice Iva Božičković zlato; mlade nade Marko Babić bronza;AG 41-50 Marjan Lukić zlato,Dušan Lukić bronza i najznačajniji uspeh je ostvarila Anja Davidović koja je u konkurenciji juniorki i apsolutnoj konkurenciji osvojila zlatne medalje.
Anja nastavlja uspešnu sezonu u kojoj je već ovog vikenda, 08.jula , očekuje trka prvenstva Balkana u mestu Rose u Bugarskoj. Pored Anje TK Tamiš će na ovom prvenstvu predstavljati i najbolja triatlonka Srbije Vida Medić i mlada nada Luka Gligorić.
Takmičarska sezona u Srbiji se nastavlja 29. jula trkom sprint triatlona u Bačkom Novom Selu u organizaciji TK Sivac i Vojvođanske Triatlonske Unije.