Tron triatlon, Palić 12. jun 2014.

20

Po prvi put od kako je triatlona u Srbiji, a ima tome već 20 godina, domaćin trke je bio Palić tačnije Atletsko Rekreativni Klub Tron. I kada već pominjemo organizaciju moramo odmah pohvaliti celu ekipu okupljenu oko Sebastiana i Tronovaca na uspešno izvršenom zadatku. Samoj trci ništa falilo nije a i gostoprimstvo je bilo na visokom nivou jer nam je pored odlično organizovanog prenoćišta domaćin ispunio svaku želju. Još jednom Tronovci svaka čast, eto nas kod Vas i sledeće godine.

A sama trka za TKT je bila , malo je reći, odlična! Prvo mesto Danila Jovanovića je najznačajnije od svega što se desilo. Naš odlični junior je po prvi put pobedio u elite konkurenciji i to na prilično ubedljiv način dominirajući u biciklističkom i trkačkom segmentu! Odmah iza njega je u cilj ušao Vladimir Stojsavljević koji je odradio, po ko zna koji put, dobru taktičku trku sa odličnim bajk segmentom. Uspeh je mogao biti potpun da Lazar Filipović nije imao peh sa kacigom u tranziciji gde je izgubio dragoceno vreme pa mu ni najbrže trčanje od svih takmičara na trci nije pomoglo da nadoknadi te izgubljene sekunde pa se morao zadovoljiti četvrtim mestom.
Uspeh kluba su uveličale i naše fenomenalne devojčice Anja Davidović i Aleksija Kocić koje su uzele zlato i srebro u konkurenciji nada. Odlična trka za njih dve gde su sekunde odlučivale koja će biti prva a koja druga.
Ostali takmičari su odradili odličan posao i uzeli mnogo novih bodova koji nas učvršćuju na prvo mesto STU kupa za klubove. Marjan Lukić završava trku kao sedmi, Igor Vuković kao deseti,Kosta Mirković jedanaesti…
Više nego zadovoljni okrećemo se sledećim aktivnostima koje nas čekaju a to je Kamp perspektivnih sportista Karataš 2014. koji se od 15, do 25.jula održava u Omladinskom kampu Đerdap.Deset dana kvalitetnog rada je pred nama kako bismo se spremili za ostatak sezone.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19